O NAMA

O NAMA

Portal vratasporta.rs su pokrenuli sportski entuzijasti iz Zrenjanina kojima strast prema sportu ispunjava svaki dan. Osmišljen je prvenstveno kao lokalpatriotski sportski magazin koji će se bazirati na sportskim dešavanjima koja su u dodiru sa gradom i neposrednom okolinom, ali i pisati o drugim sveobuhvatnim interesantnim sportskim temama, sa ciljem da ponudi nešto drugačiji, nekovencijalni pristup sportu. Sa simpatijama prema staroj školi ljubitelja sporta odlučili smo se za promovisanje sporta kao igre i zabave, što smatramo za suštinu bavljenja istim. Naklonjeni smo i sa velikim zadovoljstvom izveštavamo o nižerazrednim klubovima i sportistima amaterima koji nisu zastupljeni u medijima.

Pored informisanja posetilaca o aktuelnim ili vanvremenskim sportskim temama, vrata našeg portala su otvorena i za online okupljanje sportske zajednice i širenje prijateljstva među članovima. Kako bismo dodatno unapredili sadržaj i omogućili korisnicima što ugodniji boravak na sajtu, ideja je da svaki posetilac može da učestvuje u kreiranju sadržaja i želimo da u rad sajta uključimo što veći broj ljudi, bilo to ustupanjem materijala ili prilivom informacija. Trudimo se da nepristrasno izveštavamo i rado ćemo objaviti sva sportska razmišljanja, s tim da se redakcija unapred ograđuje od iznetih tvrdnji, stavova, i za eventualne netačne informacije odgovornost snosi isključivo osoba koja ih je saopštila.

Vaše sugestije kako bismo učinili sajt kvalitetnijim su dobrodošle, a za detalje o eventualnoj saradnji kontaktirajte redakciju.

REDAKCIJA – vratasporta@gmail.com

Urednici:

Slobodan Višković

Ivan Višković

Darko Marjanović