Uslovi korišćenja

Dobrodošli na portal www.vratasporta.rs (u daljem tekstu: portal Vrata sporta). Svakim pristupom portalu Vrata sporta se smatra da je korisnik upoznat sa svim pravilima i eventualnim rizicima koji proizilaze iz  korišćenja ove web strane, kao i da ih u celosti prihvata.

Autorska prava

Udruženje ‘Vrata sporta’  vlasnik je autorskih prava na sopstvene sadržaje (tekstualne, vizualne и audio materijale, baze podataka i programerski kod) koji su objavljeni na portalu Vrata sporta (www.vratasporta.rs).

Prenošenje tekstova ili delova teksta, dozvoljeno je samo u obimu 200 slovnih znakova i to ISKLJUČIVO SA POČETKA TEKSTA –  osim u slučaju kada je sa uredništvom portala Vrata sporta postignut dogovor o drugačijim uslovima.

Prilikom ovakvog prenošenja obavezno je navesti izvor (izvor: Vrata sporta)  ispod naslova, i stavljanje linka sa usmerenjem na originalni tekst na kraju, sa naznakom da se ceo tekst može pročitati na linku. (link).

U slučaju prenošenja teksta, i drugih autorskih sadržaja,  suprotno uslovima korišćenja, udruženje ‘Vrata sporta’ zadržava pravo da protiv prekršioca pokrene postupak radi zaštite autorskih i drugih srodnih prava i naknade štete.

Komentari posetilaca

Kada je reč o interaktivnim sadržajima (komentari posetilaca), portal Vrata sporta zadržava pravo da ne objavi sadržaje kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje i sadržaje koji su u suprotnosti sa odredbama o Zakonu o javnom informisanju. Portal Vrata sporta ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

Linkovi na druge web stranice

Portal Vrata sporta ne snosi odgovornos za sadržaj web stranica izvan svog portala.

Oglašavanje

Portal Vrata sporta nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, jer se radi o poslovnom odnosu između posetioca portala i oglašivača.

Izmene i dopune

Portal Vrata sporta može u svakom trenutku izmeniti i dopuniti Uslove korišćenja.