SPORTSKI PATRIOTIZAM

Volim Zrenjanin, Petrovgrad i Bečkerek, svoje okruženje i trudim se da ga učinim boljim, zemlju u kojoj živim, ljude i životinje, biljke, najviše španać. Komšiju više od stranca…

sportski patriotizam

Ako razlog nije nametnut, ti si čovek sine moj, voliš, a nema ništa bolje od toga. To je sportski patriotizam, u Zrenjaninu, Banatu, Srbiji, bivšoj Jugoslaviji, Balkanu ili Japanu.

Vrata sporta su magazin lokalnog patriotizma. U stvari, kružnog patriotizma, prstenastog. ZrenjaninBanatVojvodinaSrbijaex YuBalkanEvropa, pa tek onda Japan.

Veče kad ovo pišem, Zvezda igra u Londonu, a sportska redakcija Blica piše, citiram naslov, “SASTAV ovih 11 Zvezdinih ratnika izlazi na megdan Arsenalu”. Zli jezici tvrde da je Blic čitaniji od magazina za koji pišem, a još veći zlikovci da napadam konkurenciju. Vratimo se naslovu. Zvezda u London ide da igra fudbal, ako Englezi izvedu fudbalere protiv naših ratnika, neće biti dobro. Ako se zarati, dobar odabir Zvezdinog trenera. Setite se filma 300, kad Leonida pita Atinjanina čime se bavi, Atinjanin je neki hrabri krojač ili slično, pa se Leonida holivudski nasmeši, okrene svojim ljudima, pita njih čime se bave, a Spartancizalaju, to znači da su oni ratnici.

Setih se i “najvećih bruka” PartizanaTuđmana predsednika i poraza od Fljarmurtarija. Zašto? Zbog patriotizma. Poraz od PAOK-a je poželjan. Svi smo upoznati i sa taboo xnxx ljubavi između Zvezde i Olimpijakosa. Pevaju da Partizan vole kao oči svoje, a Zvezdu više od keve i ćaleta.

sportski patriotizam

Dobro, mi smo magazin iz Zrenjanina bez Jelene Rozge i ostalo je da citiram RakuBeograđani, mamicu Vam jebem, pa da se vratim tekstu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here