INTERVJU – VUKAŠIN JAĆIMOVIĆ

Vukašin je trener i osnivač zrenjaninskog Wolves Žerjal Team-a, kluba brazilske džiu džice

Zoki Se Vraća Kući je četvrti zrenjaninski podkast od prvog zrenjaninskog podkastera. Čovek koji ovo radi je Zoran Radovanov, noću bubnjar benda Šišarke, član rep grupe Kafilerija, ljubitelj stripova i filmova o strip likovima, ljubitelj fitnesa… Zoran je danju advokat.

U ovoj epizodi je, kako kaže, imao prvog ozbiljnog gosta, svog trenera brazilske džiu džice, Vukašina JaćimovićaVule je pričao o svojoj “celokupnoj priči”, o svom putu od deteta, čiji je san bio da postane oficir, do današnjeg dana kada je trener brazilske džiu džice. Veoma interesantna priča o vojnoj obuci, povredi na istoj, tretiranju povrede i drame koja je išla uz to.

Vukašin je jedan od velikih prijatelja našeg portala, odličan sportista i sjajan momak (naš razgovor sa njim pročitajte OVDE), pa je savet da bez kolebanja odslušate od početka do kraja njegovu zanimljivu priču ispričanu u Zoranovom podkastu.

1 KOMENTAR

  1. Vule je izuzetan borac i veoma dobar momak, to se odnosi i na sve ostale koji treniraju sa njim. Predlažem svim ljudima dobre volje da ih obavezno posete čim nadju malo slobodnog vremena. Trening je na vrhunskom nivou i nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

    Pozdrav iz Vršca!

    Oss!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here